måndag 20 april 2009

Analsex

Hejsan! Idag är jag på toppenhumör.. Varför?
Jo denna natt var helt underbart skön,var riiktigt kåt hela kvällen och Han och jag retade varandra lite då och då. Jag fick hans kuk hård bara för att sekunderna senare sluta, han gjorde min fitta riiktigt våt och sugen,men lämnade den så.

Så ni kan ju förstå hur kåta vi var sen på natten när vi skulle lägga oss,varje lite rörelse fick min fitta att spänna sig.
Vi hade ett mysigt förspel,då han bad mig ställa mig på alla fyra så han kunde få slicka min anal och fitta,självklart tackar man inte nej till en sådan behandling. Åhh vad han är grym med sin tunga!
När jag la mig på rygg smekte han min fitta som var riiiiiktigt våt och tryckte snabbt & hårt in ett finger vilket gjorde att ja kom på en gång...åhhh så jävla skönt!!
Sedan la jag mig på sidan och han stötte kuken mot min anal och jag förstod vad han ville.
Så jag vad honom lägga sig på rygg och satte mig gränsle över honom och började trycka kuken mot min anal och kände hur den lätt började glida in,tog emot lite grann så tog fram glidmedlet för lite hjälp och sen satte jag mig över kuken som snällt gled in helt och hållet, Gud vad skönt det var att rida av Honom med kuken där bak. Första gången vi kör det men ABSOLUT inte den sista ska jag säga er;) Bad honom pulla min fitta samtidigt vilket han gjorde och WOW den orgasmen jag fick sekunder senare var guuudomlig,fittan spände sig runt hans fingrar och jag kände hur hela kroppen skakade.
Jag fortsatte rida hans kuk häftigt när han tog tag i mig och sa åt mig att sluta,han var nära att komma. Så jag fortsatte rida honom och bad mig fylla mig,detta gjorde honom riktigt kåt så han tog kommandot och började knulla min stjärt enda tills jag kände hur hela kuken började pulsera för att sedan fylla min anal...Jag älskar känslan när kuken fyller min anal,hur det pulserar så skönt! Och i den här ställingen känns det hur mycket som helst!

Tog lite bilder så det kommer upp lite senare idag!



2 kommentarer:

Sex,Love and Toys! sa...

Har ni fått mitt tuttbidrag??
;) ´maila bild häromdan, vore kul att veta om de kom fram kram

Anonym sa...

Härlig läsning! :-)

Hasse (hos hasseochanna)